Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK, Vodafone Park’ta karşı karşıya geldi. Mücadeleyi siyah-beyazlılar 1-0 kazanarak iki haftalık aradan sonra galip geldi.

Sahasında oynadığı son 2 maçı kazanan, ancak Konyaspor ile Çaykur Rizespor deplasmanlarında puan kayıpları yaşayan Beşiktaş'a Gaziantep karşısında 3 puanı getiren golü Michy Batshuayi attı.

Batshuayi fırsatı kaçırmadı

İlk yarıda temposuz ve seyir zevki vermeyen karşılaşmada denge 67. dakikada bozuldu, Ghezzal'ın sert şutunu kaleci Günay kurtardı, seken top ceza sahasındaki Batshuayi'nin önüne düştü, Belçikalı forvet, fırsatı değerlendirip bu sezon ligdeki 8'inci golünü kaydetti: 1-0.

90+4 gelen 2'nci gol VAR'dan döndü

90+4. dakikada Gaziantep, Beşiktaş ceza sahasında tehlikeli oldu, fakat karambolde savunma topu uzaklaştırdı ve siyah-beyazlılar kontratakta Larin ile 2'nci golü buldu. Ancak VAR odasından gelen uyarı sonrasında Kanadalı forvetin ofsayt olduğu belirlendi ve gol geçersiz sayıldı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 32 puan ve maç fazlasıyla 6'ncı sıraya yükselirken, 31 puanda kalan Gaziantep FK ise maç fazlasıyla 8'inci sıraya geriledi.

Kartal, Karagümrük deplasmanına çıkacak

Ligin 22. haftasında Beşiktaş, salı günü Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak, Gaziantep FK ise aynı gün sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.