Valilikten don ve buzlanma uyarısı

İstanbul Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) verilerine dayanarak kuvvetli buzlanma ve don uyarısında bulundu.

Açıklamada, bugün kent genelinde aralıklarla görülen kar yağışlarının, gece saatlerinden itibaren etkisini azaltarak süreceği ve sabah itibariyle İstanbul'u terk edeceği belirtildi.

Hava sıcaklıklarının eksi 3 ila eksi 6 derece seviyelerine kadar düşeceğinin öngörüldüğü vurgulanan açıklamada, vatandaşların buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği ifade edildi.

Okullarda eğitim-öğretim devam edecek

İstanbul Valisi Davut Gül, öğrencilerin merakla beklediği kar tatili konusunda açıklama yaptı.

Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Sevgili öğrencilerimiz, biliyoruz kar tatili haberini duymayı çok seviyorsunuz, ancak yarın hava koşulları normale döndüğü için okullarımızda eğitim-öğretim planlandığı şekilde devam edecek. Sizleri okullarınızda görmek için sabırsızlanıyoruz. Hepinize başarılı ve güzel bir gün dileriz.