Süper Lig'in 21. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı.

Antalya Stadyumu'nda oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 berabere sona erdi. Fenerbahçe Jose Sosa ile öne geçerken, Antalyaspor Doğukan Sinik ile 1 puanı kurtardı.

Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna oturan İsmail Kartal, 2421 gün sonra yeniden sarı-lacivertli kulübün yedek kulübesinde maça çıktı.

Trabzonspor puan kaybetti, Fenerbahçe yine galip gelemedi

İsmail Kartal, ikinci döneminin ilk maçında sahadan beraberlikle ayrılırken, Antalyaspor puanını 23'e, Fenerbahçe ise 33'e yükseltti.

Trabzonspor’un Sivas deplasmanından beraberlikle döndüğü haftada 3 puan alamayan Fenerbahçe, aradaki 17 puanlık farkı azaltma şansını kullanamadı.

Fenerbahçe'nin vasat futbolu

Maç boyunca hücumda oldukça etkisiz bir görüntü sergileyen ve pozisyon üretmekte sıkıntı çeken İsmail Kartal yönetimindeki Sarı Kanaryalar, öne geçmesine rağmen bir puana razı oldu.

Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Serdar Dursun'un, maç boyunca ceza sahası içinde topla sadece 2 kez buluşabilmesi dikkat çekti.

Antalyaspor pozisyonlarda daha etkiliydi

Antalyaspor ise rakibine göre daha net fırsatlar bulmasına rağmen, sadece bir kez Fenerbahçe kalesini geçmeyi başardı.

Fenerbahçe’nin yüzde 61'lik topla oynama oranına rağmen, pozisyon açısından rakibinden daha üstün bir görüntü sergileyen Antalyaspor, bir puana razı oldu.