Süper Lig'in 24. haftasında lider Trabzonspor, evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Karşılaşmayı Trabzonspor, 6. dakikada bulduğu golle 1-0 kazandı.

Ligde verilen aranın ardından seyircisiyle buluşan bordo-mavililer, son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken Kasımpaşa'yı da yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ligde son olarak İstanbul'da son dakikalarda bulduğu 2 golle Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyete imza atan Karadeniz Fırtınası, Kasımpaşa karşısında da 3 puanı alarak şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü sürdürdü.

Visca yine sahnede

Galatasaray karşısında attığı golle galibiyeti getiren yeni transfer Edin Visca, Medical Park Stadı'nda da Kasımpaşa önünde ilk yarıda golü bularak, takımına 3 puanı kazandıran isim oldu.

İlk yarıda sayısız bireysel hata yapan Kasımpaşa, 6. dakikada geriye düştüğü maçta beraberlik sayısını bulamadı.

68. dakikada Valentin Eysseric'in müthiş şutu direkte patlayınca Kasımpaşa deplasmandan boynu bükük ayrıldı.

2 kırmızı kart birden çıktı

İkinci yarıda 75. dakikada çıkan gerginlikte Trabzonspor'dan Bruno Peres ile Kasımpaşa'dan Valentin Eysseric kırmızı kartla oyundan atıldı.

Trabzonspor son dakikalarda Cornelius ile bulduğu fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarıda bulduğu tek golle galibiyete uzandı.

Haftaya Konyaspor'la karşılaşacak

Bu skorun ardından puanını 57'ye çıkaran bordo-mavililer, liderlik koltuğunda aradaki farkı korudu. Kasımpaşa ise 27 puanla 13. sırada kaldı.

Gelecek hafta Trabzonspor ligdeki en yakın rakibi Konyaspor'u sahasında ağırlayacak, Kasımpaşa ise sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.