Beşiktaş Futbol Takımı'nın sezon sonuna kadar öncelikli hedefinin Türkiye Kupası olduğu açıklandı.

Kulübün İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, mevcut kadroya güvendiklerini ve kupayı kazanma konusunda kararlı olduklarını vurguladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen bir basın toplantısında, Yücel'in yanı sıra, Beşiktaş'ın Asbaşkanı Mete Vardar ve Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aslan da yer aldı.

Yöneticiler, İstanbulspor ile yapılan hazırlık maçının devre arasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek, takım hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Ayrıca, Ramazan Bayramı dolayısıyla toplantıya katılan basın mensuplarının bayramını kutladılar.

'Mevcut takıma sarılmak lazım'

Yücel, takıma olan inancını ifade ederek şöyle konuştu:

Desteğimizi vereceğiz. Türkiye Kupası hedefimiz var. Dört elle sarılacağız. Başka çaremiz yok. Onu gönder, bunu getir... 1-2 haftalık sürede çok pozitif de negatif de yazmaz. Mevcut takıma sarılmak lazım. Oyunculara odaklanmak gerek.

'Türkiye Kupası bu sezon olmazsa olmazımız'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in futbolcularla yaptıkları toplantıda gerekli motivasyonun sağlandığına dikkat çeken Asbaşkan Mete Vardar ise şunları söyledi:

Hepimizin arzusu Beşiktaş'ın sportif anlamda başarılı olması. 13 Nisan'da Yılport Samsunspor ile maçımız var. İnşallah daha iyi oynayan bir takım göreceğiz.

Başkanımız ve ikinci başkanımızın mesajlarını aldıklarını düşünüyoruz. Bundan sonra işimiz daha ağır.

Türkiye Kupası bu sezon olmazsa olmaz. Almak için tüm mücadelemizi vereceğiz. Teknik heyet ve futbolcular da bunun farkında.