Süper Lig'in 3. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, sahasında son şampiyon Trabzonspor'u ağırladı.

Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanan maçı 5-2 kazanan Antalyaspor, üst üste ikinci maçından da galibiyetle ayrılırken, Trabzonspor bu sezon ligde ilk mağlubiyetini almış oldu.

Müthiş bir heyecana sahne olan karşılaşmada 2-0 öne geçen Antalyaspor, Trabzonspor’un beraberliği yakalamasına engel olamadı. Ancak oyuna girdikten iki dakika sonra ağları havalandıran Gökdeniz Bayraktar, uzatma dakikalarında bir gol daha kaydederek farkı artırdı. Maçta son sözü ise Haji Wright söyledi.

14. dakikada ilk gol geldi

Antalyaspor, 14. dakikada Fernando'nun müthiş golüyle öne geçti: 1-0.

Haji Wright 40. dakikada penaltıdan farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ilk yarının bitmesini beklemeden oyuncu değişikliğine giderek Abdülkadir Ömür ve Enis Bardhi'yi oyuna aldı.

Enis Bardhi, ilk yarının uzatma dakikalarında ligdeki ilk şutunda ağları havalandırarak Trabzonspor'un soyunma odasına umutla girmesini sağladı: 2-1.

73. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Enis Bardhi, şık bir golle takımına beraberliği getirdi: 2-2.

Trabzonspor'un hevesi kursağında kaldı

79. dakikada Fredy'nin yerine oyuna giren Gökdeniz Bayraktar, 2 dakika sonra Antalyaspor'u bir kez daha öne geçirdi: 3-2.

Gökdeniz Bayraktar, beraberlik için bastıran Trabzonspor yarı alanında bulduğu boşluğu iyi değerlendirdi ve 90+6. dakikada farkı ikiye çıkardı: 4-2.

90+8'de Haji Wright tekrar sahneye çıktı

90+8. dakikada son sözü Haji Wright söyledi, kendisinin ikinci, takımının beşinci golünü ağlara bırakarak skoru belirledi: 5-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 5-2 Antalyaspor'un galibiyetiyle sona erdi.

Bu galibiyetle Antalyaspor, ligde üst üste ikinci maçında da galibiyetle ayrılarak puanını 6 yaptı. Ligde ilk mağlubiyetini alan Trabzonspor ise 6 puanda kaldı.