Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Süper Lig'in 18. haftasında Atakaş Hatayspor ile oynanan dış saha maçından 2-1'lik galibiyetle ayrıldıklarını belirterek, takımın performansından memnun olduğunu söyledi.

Ayrıca, Pençe-Kilit Harekâtı'nda şehit düşen askerlerimiz için taziyelerini sunan Uçar, şehit yakınlarına sabır diledi.

'Çocuklar bugün çok iyi mücadele etti'

Son dönemde alınan olumsuz sonuçlara rağmen kazanmanın önemine vurgu yapan Uçar, Beşiktaş'ın üst üste üç mağlubiyet alamayacağını ifade ederek, "Çocuklar bugün çok iyi mücadele etti. Hepsi istekli ve arzuluydu. Bizim için ümit verdiler. Böyle mücadele etmeleri gelecekteki günler için Beşiktaş adına sevindirici" diye konuştu.

'İsim zikretmemem lazımdı ama...'

Teknik direktör arayışlarına da değinen Uçar, en doğru kararı vermek için çalışmaların sürdüğünü ve Kasımpaşa maçına yeni bir teknik direktörle çıkmak istediklerini belirtti.

Bir gazetecinin "Sergen Yalçın gündemde mi?" sorusuna ise, Sergen'in Beşiktaş için özel bir isim olduğunu dile getiren Uçar, "Hocaların arasında Sergen Yalçın da var. İsim zikretmemem lazımdı ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor." yanıtını verdi.

'Rıza Çalımbay'la ayrılığımız profesyonel bir ayrılık'

Rıza Çalımbay'ın ayrılığı hakkında da konuşan Uçar, bu durumu profesyonel bir ayrılık olarak nitelendirdi ve gelecekte tekrar birlikte çalışabileceklerini ifade etti.