Online istihdam platformu kariyer.net, depremin bölgedeki çalışma hayatında ve istihdam alanında açtığı yaraları sarabilmek için çok önemli bir adım attı.

Siteden yapılan açıklamaya göre, kariyer.net, çalışma hayatında olup depremden etkilenen ve hayatını yeniden kurmaya çalışanlara, bölgedeki işletmelere/kurumlara ve genel anlamda bölge halkına destek olmak üzere Deprem İstihdam Seferberliği sayfasını devreye aldı.

İhtiyaca göre kategoriler

Deprem İstihdam Seferberliği kapsamında kişiler ihtiyaca göre, 'Gönüllü Olmak İstiyorum', 'İş Arıyorum', 'Gönüllü Desteğine İhtiyaç Var', 'Depremzedelere İstihdam Sağlayacağım' kategorilerine başvurabiliyor.

kariyer.net Strateji ve İş Geliştimeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CBDO) Barış Karadenizli de sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

  • 'Yardımcı olabilirim', 'Bana yardım lazım', 'Depremzedeyim, iş arıyorum', 'Depremzedelere iş verebilirim' diyenler... @kariyernet olarak efforları tek bir yere toplamaya yardımcı olmaya çalışıyoruz. http://istihdamseferberligi.info