CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında saat vererek bir paylaşımda bulundu.

Saat 23.00'te takipçilerini platforma davet eden Kılıçdaroğlu, "27 dakika sonra burada buluşalım" dedi.

Devam paylaşımında ise Kılıçdaroğlu, "Türkiye’nin bu internetini de düzelteceğiz, söz. 10 dakika sonra görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

"Saraylılar mütevazı lokmalarımızı boğazımıza dizdiler"

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, "Bu saatten sonra korkmamız gereken tek şey, korkunun kendisidir" notunu düştüğü paylaşımı şu şekilde:

Bu akşam size birkaç konuda seslenme ihtiyacı duydum. Affınıza sığınarak, birkaç dakikanızı alacağım. Çok zor bir zaman sürecinden geçiyoruz ve hepimiz acımızı farklı şekillerde yaşıyoruz. Günlerdir depremi konuşuyoruz, depremle yatıyoruz, depremle kalkıyoruz. Aklımız hep bölgede. Doğru düzgün uyuyamıyoruz. Boğazımızdan geçen her lokmanın vicdan azabını çekiyoruz. Lokma ya lokma... Saraylılar mütevazı lokmalarımızı boğazımıza dizdiler. İçimizde çok fazla acı birikti; bir insanın kaldıramayacağı kadar acı. Ancak ne zaman işler daha kötüye gidemez diye düşünsek, daha da kötüye gidebileceğini her yıl bize gösterdiler. Bugün kaybettiklerimiz için kederliyiz.

"Barınma sorunu çözülecek"

Bütün bunlar olurken 'saraylılar ve karanlık propaganda başkanlığı' ne yaptı? Seçim kampanyasını nasıl değiştireceğini düşündü. 20 yıldır deprem konusunda hiçbir şey yapmayan bu iktidar, insanlar molozlar altında can çekişirken, yine acılardan siyasi rant devşirmenin, yani yine seçim stratejisinin telaşına düştü. Hiç kimse korkuya teslim olmamalı. Kimse sizi barınma hakkı üzerinden tehdit edemez. Barınma sorunu çözülecek. Bu çürümüş düzeni geride bırakmak için yozlaşmış olan ne varsa söküp atacağız.