CHP'nin İzmir'in Konak ilçesindeki seçim bürosuna bir kişi taşlı saldırı düzenledi.

Madde bağımlısı olduğu iddia edilen İdris İslam, sabah saat 07.54 sıralarında büro kilitli olduğu sırada yerden aldığı taşla cama 20 saniye boyunca defalarca vurdu.

Saldırgan genç, daha sonra taşı yere fırlatarak olay yerinden kaçarken, şikâyet üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

CHP Konak İlçe Başkanı: " Birileri bu kişiye para verip saldırtmış olabilir"

Saldırganın ilk ifadesinde, "CHP olduğu için kırdım" dediğini aktaran CHP Konak İlçe Başkanı Akın Büyükoğullarından, "Bu saldırının kasıtlı olduğunu düşünüyoruz. Biz bu seçimleri kardeşlikle götürmek istiyoruz. Herkesle kucaklaşmak istiyoruz. Bunlar bizi yıldıramaz. Şüpheli yakalanırken 'Herkes AKP'ye oy verecek' demiş. Bu her şeyin göstergesi. Birileri bu kişiye para verip saldırtmış olabilir" dedi.

CHP Konak Gençlik Kolları: "Korkmuyoruz, geliyoruz!"

Cumhuriyet'ten Yusuf Körükmez'in haberine göre, CHP Konak Gençlik Kolları'ndan saldırıya ilişki sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Korkmuyoruz, geliyoruz! İlçe seçim ofisimize yapılan saldırıyı kınıyoruz! Yapılan baskılar bizi yıldırmaz, daha çok güçlendirir. Tüm halkımızı bize destek olmaya çağırıyoruz" denildi.