İzmir Bayraklı Adliyesi karşısında bulunan bir restorandaki gruba saat 12.30 sıralarında, dışarıdaki başka bir grup tarafından ateş açılması üzerine iki grup arasında çatışma çıktı.

10 kişi gözaltına alındı

Daha önce işlenen bir cinayet nedeniyle davaları görülecek olan husumetli iki grup arasında çıktığı belirtilen çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Yaralanan şahıslar çevre hastanelere kaldırılırken, olayla ilgili 10 kişi gözaltına alındı.

Bölgede kurşun yağdırdılar

Çatışma sonrası polisin olay yeri araştırmasında tabanca ve kalaşnikof silahlara ait 250'den fazla kovan bulundu. Çevredeki işyerlerinin cam ve duvarlarında 100'den fazla kurşun deliği tespit edildi.

20 yaşındaki genç öldü, 4 kişinin durumu kritik

Çatışmada 20 yaşındaki Umut Ertek olay yerinde yaşamını yitirirken, C.B. (24), S.Ç. (35), E.B.İ. (20) ve S.A.M.’nin (23) ağır yaralandığı ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, yaşanan olayın, 16 Kasım 2020 tarihinde Karabağlar ilçesi İnönü Caddesi'nde meydana gelen çatışmanın arasında kalan motosikletli kurye Sadullah Serkan Kara (32) ve bir başka otomobildeki Lokman Çakır'ın (40) hayatını kaybettiği olayla bağlantılı olduğunu bildirdi.