Sane: "Sonuçta kaybetmedik"

Galatasaray forması giyen Leroy Sane, derbi sonrası yaptığı değerlendirmede karşılaşmayı şöyle yorumladı:

Okey bir sonuç. Derbide ve deplasmanda beraberlik aldık. Rakibe kıyasla bizim için daha iyi sonuç. İlk yarıda iyiydik, ikinci yarıya da iyi başladık ama sonda bir gol yedik. Sonuçta kaybetmedik.

"Rakip ikinci yarı daha çok mücadele etti"

Açıklamalarına devam eden Alman oyuncu, "İkinci yarı daha zordu, rakip daha çok mücadele etti. Türkiye'de futboldan keyif alıyorum, özellikle evimizde ve taraftarımızın önünde" ifadelerini kullandı.

Duran: "Derbiler zordur"

Fenerbahçe'ye beraberlik golünü atan Jhon Duran da maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Duran, kendisi için kullanılan "kahraman" ifadelerine şu yanıtı verdi:

Kahraman değilim. Ben sadece takımıma yardım etmek için çalıştım. Oynayan herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Derbiler zordur. İlk derbiyi kazandık, bugün berabere kaldık. Takımıma yardım ettiğim için mutluyum.

"Keşke on dakika daha olsaydı"

“Biraz daha süre olsaydı kazanabilir miydiniz?” sorusuna Duran şu yanıtı verdi:

Bence evet. Biz bütün takım olarak bunu düşündük. Oyunun sonunda üstün olan bizdik. On dakika daha olsaydı keşke. Bu şekilde bitti. Yapmamız gereken şey önümüzdeki maçlara hazırlanmak.