Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nun 1'inci maçında deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kalarak büyük avantaj yakaladı.

Maçın rövanşı 17 Mart Perşembe saat 20.45'te Nef Stadı'nda oynanacak.

Galatasaray farklı 11'le sahaya çıktı

Galatasaray, son Konyaspor maçına göre orta sahasında ve forvetinde değişikliğe gitti.

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona karşısındaki ilk 11'inde 4 futbolcusunu değiştirerek, forvette Gomis'in yerine Mustafa Muhammed'e görev verirken, orta sahada ise Erick Pulgar, Alexandru Cicaldau ve Emre Kılınç'ın yerlerine de Taylan Antalyalı, Sofiane Feghouli ve Ryan Babel'e şans verdi.

Eric Garcia: "İstanbul'da bizi neyin beklediğini biliyoruz"

Maç sonrası beraberliği değerlendiren Barcelona'nın yıldız futbolcusu Eric Garcia, "Xavi bizi Galatasaray konusunda uyarmıştı. Bize 'Galatasaray'ın ligdeki konumu sizi aldatmasın' demişti. İkinci yarıda çok daha iyi futbol oynadık. Umarım turu geçeriz. İstanbul'da her şeyimizi vereceğiz. Galatasaray ikinci yarı Napoli gibi oynadı. Bu maçtan dersimizi aldık, Türkiye'ye bu dersle gideceğiz. İstanbul'da bizi neyin beklediğini biliyoruz" dedi.

Pedri: "Galatasaray'ın iyi baskı yapan bir takım olduğunu biliyorduk"

Pedri ise, "Takımlar, Nou Camp'a defans yapmaya geliyor. Kendi sahamızda daha güçlü olmalıyız. Kazanmaya burada başlamalıyız. Top kullanma konusunda yeterince ritim sağlayamadık. Galatasaray'ın iyi baskı yapan bir takım olduğunu biliyorduk. Hücumda yeterince iyi değildik, rakibe presi de yeterince yapmadığımızı söyleyebilirim" diye konuştu.