Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Al-Nassr takımından transfer edilen 30 yaşındaki yıldız futbolcu, imza töreninin ardından Fenerbahçe Televizyonu'na özel açıklamalarda bulundu.

"Elimden gelenin en iyisini yapmak için motiveyim"

Sarı-lacivertli formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu belirten Talisca, "Bence ilk kelime minnettarlık. Tüm bu süreçte yaşananlar çok özeldi ve Fenerbahçe formasını giymemi sağladı. Benim için büyük bir onur. Elimden gelenin en iyisini yapmak için motiveyim. Taraftarlarımızın gösterdiği sevgi için çok teşekkür ederim" dedi.

"Bu kulüp için her zaman daha büyük şeyler başarabiliriz"

Talisca, takımın performansından övgüyle bahsederek, "Bence çok iyi bir takımımız var. Bu kulüp için her zaman daha büyük şeyler başarabiliriz. Takım çok motive ve her maçta elinden gelenin en iyisini yapıyor" ifadelerini kullandı.

"Benim için yapılan karşılama çok özeldi"

Fenerbahçe taraftarının kendisine gösterdiği sevgiden etkilendiğini söyleyen yıldız futbolcu, "Dün benim için yapılan karşılama çok özeldi, kalbimde ve hafızamda yer etti. Bu kulübü temsil etmek büyük bir onur ve sorumluluk olacak" diye konuştu.