Canlı yayında rahatsızlanan ve dinlenmeye çekilen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hastaneye kaldırıldığı iddialarıyla ilgili açıklama geldi.

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan paylaşımda, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı’ yönündeki iddialar doğru değildir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yarın düzenlenecek ‘Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme’ törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

FUAT OKTAY: "HAFİF BİR ÜŞÜTME GEÇİRDİ"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi. Sürekli iletişim halindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi” dedi.

FAHRETTİN ALTUN: "MESNETSİZ İDDİALAR"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı hakkında ortaya atılan bu mesnetsiz iddiaları kesin olarak reddediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız yarın yapılacak nükleer santral açılışına videokonferans marifetiyle katılacaklar" dedi.

ÖMER ÇELİK: "CUMHURBAŞKANIMIZ GÖREVİNİN BAŞINDADIR"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise, "Sn. Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili bazı yabancı basın yayın organlarında ahlaksızca yalan haber yapılmaktadır. Sn. Cumhurbaşkanımız görevinin başındadır. Küçük bir istirahat sonrası programlarına aynı şekilde devam edecektir" dedi.