Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’da halka seslendi.

Erdoğan'ın hedefinde yine Millet İttifakı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

"KANDİL'E DÖNÜP, 'SELO'SUNDAN APO'SUNA ÇIKARACAĞIZ' DİYORLAR"

Muhalefete ağır ifadelerle yüklenen Erdoğan, şöyle konuştu:

"Biz ilerlerken, birileri de Türkiye’nin kuyusunu kazmanın peşinde. Talimatı veren Kandil. Kandil’e dönüp, 'Selo’sundan Apo’suna çıkaracağız' diyorlar. Bunlar terörist. Bay Bay Kemal, Meclis’te HDP ile ne konuştun?

"BELEDİYELERİ 'ÖRGÜTE TESLİM EDECEĞİZ' DİYORLAR"

"Kamudan ihraç edilen PKK’lıları devlete geri dolduracaklarmış. Belediyeleri istedikleri gibi kullanmaları için 'örgüte teslim edeceğiz' diyorlar. 'Suriye’deki askerlerimizi çekip oraya rahatça saldırabilmeniz için size bırakacağız' diyorlar. HDP mensuplarını, örgütün parmak işaretiyle selamlıyorlar.

"ŞİMDİDEN SİLAHLARINI DOLDURMAYA BAŞLAMIŞLAR"

"Eline her mikrofon alan HDP’linin, PKK’lının tehdit dolu açıklamalarına, ne yazık ki elleriyle kalp işareti yaparak cevap veriyorlar. Bay Bay Kemal’den almışlar sözü, şimdiden silahlarını doldurmaya, molotoflarını hazırlamaya başlamışlar.

"BİZ AİLENİN KUTSİYETİNE İNANIYORUZ"

"Cumhur İttifakı’ndan LGBT’ci olmaz. CHP LGBT’ci, İYİ Parti LGBT’ci, HDP LGBT’ci... Diğerlerini, saymıyorum zaten. Onlar da LGBT’ci. Biz ailenin kutsiyetine inanıyoruz, ailemize leke sürdürmeyiz. Cumhurbaşkanı yardımcılığı, bakanlık, milletvekilliği sözleriyle bir avucu idare etmeye çalışıyorlar. Bizden gidenleri ben zaten saymıyorum. Onların ne olduğunu gayet iyi biliyoruz."