Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de 'Vatandaşlarla İftar Programı'nda konuştu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Bugün Denizli çok güçlü bir seda ile Türkiye Yüzyılı'nın inşası için 'ben de varım' dedi. Rabbim hepinizden razı olsun. Desteğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Üstat Necip Fazıl'ın o güzel ifadesiyle 'İnşallah pekleşe pekleşe büyümeye devam edeceğiz'. Hep birlikte büyüyeceğiz. 85 milyon bir olacağız. Siyasi rekabeti, siyasi husumete çevirmek isteyenlerin oyununa gelmeyeceğiz. Hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz.

Bu kutlu yola çıkarken "millete hizmetkârlık yapmaya geliyoruz" demiştik. Üstlendiğimiz tüm görevlerde bu sözümüzün arkasında durduk. Alçakça saldırılarla karşılaşsak da sözümüzden dönmedik. Milli iradeye helal getirmedik. Emanetinize canımız pahasına sahip çıktık.

"Hiç kimseyi ayırmayacağız, kimseyi dışlamayacağız"

Saflarımızı sıklaştıracağız, hiç kimseyi ayırmayacağız, kimseyi dışlamayacağız. Ülkesi için hayal kuran, ülkesinin geleceği için dertlenen hiçbir insanımızı dışarıda bırakmayacağız. "Biz millete efendilik değil, hizmetkârlık etmeye geliyoruz" demiştik. Bu sözümüzün daima arkasında durduk. Zorluklarla, hatta doğrudan hayatımızı hedef alan alçakça saldırılarla karşılaşsak da sözümüzden dönmedik. Fitne tüccarlarına asla prim vermeyeceğiz. Türkiye'nin istiklal ve istikbali için yolumuza devam ediyoruz.

"Aylarca 'kazanamaz' dedikleri naylon adayı şimdi millete umut diye yutturmaya çalışıyorlar"

Üç günlük çıkarları uğruna eteğine yapışmadıkları terör örgütü kalmadı. Gündeme gelmek için söylemedikleri yalan, atmadıkları iftira kalmadı. Yeri geldi "kumar masası" dediler, "noter masası" dediler. Hepsi topu topu 7 kişiler ama kavgasız bir günleri bile geçmiyor. Ama sorsan 85 milyonluk ülkeyi idare etmeye adaylar.

Aile kurumunun en büyük düşmanı sapkın adımları desteklemekten utanmıyorlar. Ayasofya'yı tekrar müze yapmaktan, bunlardan her türlü kepazelik var... CHP, HDP LGBT'ci... Ne yazık ki İYİ Parti de LGBT'ci... Tekmeledikleri masayı, aylarca 'kazanamaz' dedikleri naylon adayı şimdi millete umut diye yutturmaya çalışıyorlar.

"Şimdi de 'Selo'yu çıkaracağız, evlat katili Apo'yu çıkaracağız' diyorlar"

Bir zamanlar SGK'nın başındaydı. Batırdı orayı, bitirdi. Şimdi biz de şehir hastanelerimizde millete nasıl hizmetler veriyoruz, görüyorsunuz. Müjdeleri yarın akşam Filyos'tan vereceğiz. Bunun yerine 6-8 Ekim'de 51 insanımızı Diyarbakır'da bunlar katletti. Gezi olaylarında aynı şekilde katliamlar yaptılar. Bütün bunlarla beraber şimdi de "Selo'yu çıkaracağız" diyorlar. Bu terörist, nasıl çıkarırsın? "Evlat katili Apo'yu çıkaracağız", nasıl çıkarırsınız? Sizler bize 14 Mayıs'ta bu emaneti vermeniz halinde onlar asla bu adımları atamazlar.