Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin partisinin Kahramanmaraş-Pazarcık ilçe seçim bürosunu ziyaretinde, telefonla Pazarcıklılara seslenerek selamlarını iletti.

"İnşallah muhatabımıza gereken cevabı Kahramanmaraş her zaman olduğu gibi yine verecek"

Bakan Kirişci, Erdoğan'ın afetzedelere seslendiği konuşmasını Twitter hesabında şu ifadelerle paylaştı:

Verilen sözleri, inşallah süratle yerine getirmenin gayreti içinde olacağız. Pazar günü seçimi de başarılı bir şekilde atlattıktan sonra tekrar Kahramanmaraş'ta, muhteşem bir mitingi zaten yapmıştık ama bir de deprem bölgelerine yeniden, yeni ekibimizle beraber ziyaretlerimi gerçekleştireceğim.

Şu anda kalan 3-4 gün içinde, yoğun bir çalışmayla inanıyorum ki sandıkları patlatacaksınız. Sandıkları patlatarak da inşallah muhatabımıza gereken cevabı Kahramanmaraş her zaman olduğu gibi yine verecek, hele hele Pazarcık bu cevabın en muhteşemini verecek, ben buna inanıyorum.

Kirişçi: "Bu zihniyete sandıkta gerekli dersi yine milletimiz verecektir"

Kirişci de kişisel paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde, depremzedeleri evlerine kavuşturmanın temel hedefleri olduğunu belirterek, "Bu süreçte depremzede kardeşlerimizin kaldıkları misafirhanelerle tehdit edilmesi vicdansızlıktır. Aziz milletimize inanıyor ve güveniyoruz ki bu zihniyete sandıkta gerekli dersi yine milletimiz verecektir" dedi.