İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Askıda Fatura' kampanyasıyla ilgili sosyal medya hesabında bilgilendirmede bulundu.

"Siz de bu dayanışmaya katılabilirsiniz"

Dayanışma konusunda vatandaşlara çağrı yapan İmamoğlu, Twitter paylaşımında şöyle dedi:

Paylaşalım, çoğalalım... Askıda Fatura dayanışması çığ gibi büyüdü. Destek 64 milyon TL'ye ulaştı. Bir fatura ödeyerek, bir destek paketi alarak siz de bu dayanışmaya katılabilirsiniz. https://askidafatura.ibb.gov.tr/

"Salgın süreci ihtiyaç sahibi aile sayısını artırdı"

Ekrem İmamoğlu'nun paylaştığı internet adresinde de şu ifadelere yer verildi:

Sevgili hayırsever; 'Askıda Fatura' adıyla başlayan yardımlaşma kampanyamız dünyada eşi benzeri görülmemiş bir dayanışma hareketi olarak tarihe geçti. Bu, sizlerin sayesinde oldu. Milletimizin yardımseverliğini ve kardeşliğini tüm dünyaya gösterirken, ihtiyaç sahibi ailelerin mutluluğu da kalplerimizi rahatlattı. Fakat ne yazık ki salgın süreci ihtiyaç sahibi aile sayısını da artırdı. Ailelerimize sahip çıkmak ve bu süreçte kimseyi geride bırakmamak adına 'Askıda Fatura' kampanyamızın yanına 'Askıda Destek' olarak adlandıracağımız hareketi ekleyerek dayanışmayı büyütüyoruz. Vatandaşlarımızı ve kurumlarımızı, alan elin veren eli görmediği bu dayanışmaya davet ediyor, hepinize şükranlarımı sunuyorum.