MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, rutin kontrolleri kapsamında 4 Şubat 2025'te Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi'ne yatırıldı.

Doktorların yaptığı değerlendirmeler sonucu, 10 yıl önce değiştirilmiş kalp kapağında dejenerasyon tespit edildi.

Bunun üzerine 6 Şubat'ta girişimsel işlem uygulanarak kapak değiştirildi.

MHP'den yapılan açıklamada, operasyonun komplikasyonsuz geçtiği ve Bahçeli'nin sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.

MHP: "Tıbbi durumu son derece iyi ve stabil"

MHP’nin duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, planlı tetkik ve tedavileri için 4 Şubat 2025 tarihinde Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi'ne yatırılmıştır.

Yapılan tetkik ve tıbbi değerlendirmeler sonucunda, 10 yıl önce değiştirilmiş kalp kapağındaki dejenerasyon bulguları üzerine, 6 Şubat 2025 tarihinde mevcut kapak girişimsel olarak değiştirilmiş olup, işlem komplikasyonsuz olarak çok başarılı şekilde tamamlanmıştır.

Tıbbi durumu son derece iyi ve stabil olup, odasında dinlenmektedir.

Kısa zaman içerisinde hastane süreci tamamlanarak günlük yaşantısına dönecektir.

AK Parti'den geçmiş olsun mesajları

Bahçeli'nin ameliyat geçirdiğinin duyurulmasının ardından siyaset dünyasından çok sayıda geçmiş olsun mesajı geldi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Sayın Bahçeli'ye acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise şu açıklamayı yaptı:

Başarılı bir tıbbi operasyon geçiren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kendisine Allah'tan acil şifalar temenni ediyorum.

Sağlık durumunun da çok şükür oldukça iyi olduğunu öğrendiğimiz Sayın Bahçeli'nin en kısa sürede iyileşerek millete hizmet yolunda çalışmalarına devam etmesini diliyorum.