Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Başakşehir, Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Vincenzo Italiano yönetimindeki siyah-beyazlılar, Nuri Şahin'in çalıştırdığı rakibini 2-0 yenerek ligdeki 6'ncı galibiyetini aldı.

Oyuna girdi, golünü attı

İlk yarıda iki takım da gol bulamayınca soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, 65. dakikada Wilfred Ndidi'nin yerine Hyeon-gyu Oh'u oyuna aldı.

Güney Koreli futbolcu, oyuna girdikten 11 dakika sonra, 76. dakikada fileleri havalandırarak Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

Siyah-beyazlılar, 89. dakikada Junior Olaitan'ın attığı golle farkı ikiye çıkardı ve karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Beşiktaş'tan 9 maçta 6 galibiyet

Bu galibiyetle ligdeki 9'uncu maçında 6'ncı kez kazanan Beşiktaş, puanını 18'e yükselterek 3'üncü sıraya yerleşti; Başakşehir ise 11 puanla 12'nci sırada kaldı.

Ligin 10. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, ardından UEFA Avrupa Ligi'nde Celtic deplasmanına çıkacak; sonraki hafta ise ligde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

Advert