İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırının ardından sosyal medya hesabında açıklama yaptı.

Erdoğan'a tepki: "Üzerimize gelen kurşunları çek"

Akşener, doğrudan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek şunları söyledi:

Devri iktidarınızda; evime, dava arkadaşlarıma yönelen tüm saldırılar cezasız kalmıştı.

Bugün de İstanbul İl Başkanlığımıza silahlı saldırı düzenlendi Recep Bey!

Tehditlerini vazife bilerek üzerimize gelen kurşunları çek; eğer geleceksen, sen gel!

"Meral Akşener'i korkutacak adam anasından doğmadı"

Partisinin kurşunlanan İstanbul İl Başkanlığı önünde de bir açıklama yapan Akşener, "Meral Akşener'i korkutacak adam anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey!" dedi.

Saldırının Erdoğan'ın açıklamalarının ardından gerçekleştiğine dikkat çeken Akşener, Erdoğan'ın sinirlerinin bozulduğunu belirterek papatya ve melisa çayı içmesini önerdi.

Akşener şu ifadeleri kullandı:

Seçime 1.5 ay kala ve sayın Cumhurbaşkanı demem lazım ama Cumhurbaşkanları böyle konuşamazlar, Recep Bey'in üçüncü tehdidi üzerine partimiz kurşunlanmıştır. Daha önce dendi ki bana, 'Bu günler iyi günlerin, daha neler göreceksin'; lince uğradım. 'Sen bu işleri yanlış yapıyorsun bayan' dendi, evim basıldı. Velhasılıkelam bu defa da 'Beni kendinle uğraşmaya mecbur bırakma, beni kendinle uğraştırma' denildi. Bugün de partimizin İstanbul İl Başkanlığı iki yerden kurşunlanmıştır. Türkiye bir kabile devleti olamaz, bu ucube sistem üzerinden yönetilemez. Siyasi partilerin seçime 1.5 ay kala korkutulmaya çalışılması kabul edilemez. Biz korkmayız, bu başka bir şey. Ama bu seçmene yapılan büyük bir haksızlık, hakarettir. Aziz milletim, size sesleniyorum. Bu ucube sistemin devamı halinde bugün bize, yarın size.