Bakan Yerlikaya duyurdu: Ekrem İmamoğlu protestolarında 97 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ekrem İmamoğlu protestolarında 97 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Yerlikaya, "Polislerimiz, huzur ve güvenliği tehdit edenlere geçit vermeyecek" dedi.

Gündem - 22-03-2025 05:18

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından düzenlenen protestolarda 97 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

"Sokakları terörize etmeye çalışanlar emellerine asla ulaşamayacak"

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Polislerimiz, sabır ve sağduyuyla aziz milletimizin huzur ve güvenini tehdit edenlere, provokasyonlara, vandallığa geçit vermedi, vermeyecek. Sokakları yaptıkları çağrılarla terörize etmeye çalışanlar emellerine asla ulaşamayacak.

Bu geceki gösterilerde, 2911 sayılı Kanun'a muhalefet, kamu malına zarar verme ve görevi yaptırmamak için direnme suçlarından 97 şüpheli gözaltına alındı.

Huzur ve güvenliğimizin teminatı olan polislerimiz gece gündüz demeden görevlerinin başındalar.

İçişleri Bakanlığı'nın, protestolar sırasında yaşanabilecek olası olaylara karşı önlem aldığı ve güvenlik güçlerinin bölgede görev yapmaya devam edeceği öğrenildi.

Günün Diğer Haberleri