Maslak'ta inşaat işçileri bıçak ve çivili sopalarla birbirine girdi: 1 ölü, 4 yaralı

Sarıyer Maslak'ta, bir rezidans inşaatında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. İşçilerin bıçak ve çivili sopalar kullandığı kavgada 24 yaşındaki Alişan Dağlar hayatını kaybederken, kavgaya karışan 11 kişi gözaltına alındı.

Gündem - 16-01-2025 01:11

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Maslak'ta yapımı devam eden bir rezidans inşaatında işçiler arasında çıkan alacak verecek kavgası kanlı bitti.

Bıçaklar, çivili sopalar ve demir çubukların kullanıldığı kavgada ağır yaralanan 24 yaşındaki Alişan Dağlar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda yaralanan 4 kişi ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay, dün saat 20.45 sularında yaşandı. Bir süre önce işten çıkarılan Hamza I. (30), Rıdvan Y. (28) ve Yiğit D. (20), akşam saatlerinde inşaata geldi.

İşten çıkarılanlarla inşaatta çalışan diğer işçiler arasında tartışma çıktı. Karşılıklı küfürleşmeyle büyüyen tartışma, bıçak ve çivili-demir sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Kavgada, Alişan Dağlar karnından ve sırtından ağır yaralanırken, Cumali D. (23), Vedat D. (33), Haşim Y. (27) ve Hamza I. (30) çeşitli yerlerinden yaralandı.

11 şüpheli gözaltında

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambülanslarla hastanelere sevk ederken, durumu ağır olan Alişan Dağlar, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili olarak 11 kişi gözaltına alındı.

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede 4 adet demir ve 1 adet çivili tahta sopa ele geçirdi.

Alişan Dağlar’ı bıçakladığı tespit edilen Hamza I.’nın, yaralı olarak hastanede tedavi gördüğü ve tedavisinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İşçilerin suç kaydı kabarık

Olaya karışan tarafların daha önce poliste 12 suç kaydı olduğu belirtildi.

Şüphelilerin tedavilerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Günün Diğer Haberleri