Beyoğlu Tepebaşı'ndaki otopark tedbir amaçlı boşaltılacak

İBB, İSPARK tarafından işletilen Beyoğlu Tepebaşı'ndaki otoparkın, gözlemlenen deformasyonlar nedeniyle tedbir amacıyla boşaltılacağını duyurdu.

Gündem - 26-12-2024 02:57

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Tepebaşı otoparkında tespit edilen deformasyonların ardından, bina ve otoparkın boşaltılmasına karar verildiği bildirildi.

Açıklamada, "Dün ve bugün Beyoğlu Tepebaşı otoparkında birkaç noktada gözlemlenen deformasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı olarak bina ve otoparkın boşaltılması kararı alınmıştır. İlgili uzman ekiplerce belirlenecek eylem planı kapsamında yapıya ilişkin gerekli tüm önlemler hızla alınacaktır. Süreç boyunca kamuoyu bilgilendirilecektir" ifadelerine yer verildi.

Araç giriş-çıkışı durduruldu

İSPARK'ın işlettiği otoparkta bulunan araçların bir kısmının tahliye edildiği, yeni araç girişine ise izin verilmediği görüldü.

Otopark girişine bariyer ve güvenlik şeridi çekilirken, dubalara "Tadilat nedeniyle otoparkımız hizmet dışıdır" yazıları asıldı.

Görevliler kolonları kontrol etti

Otoparkta zabıta ekiplerinin tedbir amacıyla bulunduğu ve kolonların görevlilerce kontrol edildiği gözlendi.

Konuyla ilgili gelişmeler, İBB tarafından kamuoyuna aktarılacak.

Günün Diğer Haberleri