Öğrenci yurdunda yemek zehirlenmesi: Öğrenciler hastanede tedaviye alındı

Çanakkale'de kız öğrenci yurdunda kalan 31 üniversite öğrencisi, yemek sonrası mide bulantısı ve kusma şikâyeti nedeniyle hastanede tedavi altına alındı.

Gündem - 23-09-2024 05:01

Çanakkale'de Terzioğlu Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan 31 öğrenci, yedikleri yemeğın ardından mide bulantısı ve kusma şikâyetiyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi'ne başvurdu.

Doktor kontrolünden geçen öğrenciler, serum tedavisi ve zehirlenme nedeninin belirlenebilmesi için kan tahlili yapılarak taburcu edildi.

İlk açıklama üniversite rektöründen geldi

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, hastaneye başvuran öğrencilerle ilgili açıklamada bulundu.

Rektör Erenoğlu, öğrencilerle ilgilendiklerini belirterek, "Yatarak müdahale gerektirecek bir durum yok. Hayati tehlikeleri bulunmuyor. Serum tedavisinin ardından taburcu edildiler. Kan testi sonuçları henüz çıkmadı" dedi.

Günün Diğer Haberleri