Kadro dışı kalan Necip Uysal'dan ilk tepki: 'Şaşkınım'

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması istenen Necip Uysal, yaşanan gelişmenin ardından açıklamada bulundu. Deneyimli futbolcu, kararın kendisi için beklenmedik bir durum olduğunu söyledi.

Spor - 28-12-2025 03:36

Beşiktaş'ta iki isim kadro dışı

Beşiktaş Kulübü, Necip Uysal ile Mert Günok'un kadro dışı bırakıldığını duyurmuştu.

Siyah-beyazlı ekibin altyapısından yetişen Necip Uysal, karara ilişkin ilk değerlendirmesini paylaştı.

"Beklemediğim bir durumdu"

Gazeteci Fırat Günayer'e konuşan Uysal, şu ifadeleri kullandı:

Benim hocayla hiçbir tartışmam olmadı. Hocayla ve içeride kimseyle problemim yok. Şaşkınım, üzgünüm. Beklemediğim bir durum ve ne yapacağım konusunda henüz bir fikrim yok.

"Bu konunun artık uzamasını istemiyorum"

Necip Uysal’ın açıklamasında ayrıca şu sözlere yer verildi:

Aslolan kulüptür, bir Necip gider, on tane Necip gelir. Kulüpler kalıcı, bizler geçiciyiz. Ben yönetimin verdiği karara saygılıyım. Bu konunun artık uzamasını istemiyorum. Bu konunun konuşulması Beşiktaş'a zarar verir. Ben bu konu hakkında bir daha konuşmak istemiyorum.

Sergen Yalçın, yeni bir takım kurmak istiyor

Fırat Günayer'in aktardığı bilgilere göre, alınan kararın tamamen Sergen Yalçın'a ait olduğu ifade edildi.

Deneyimli teknik direktörün, "Ben bu iki isimden de faydalanmayacağım. O yüzden burada kalmalarına gerek yok. Yeni bir takım kurmak, yeni bir Beşiktaş kurmak istiyorum" dediği öğrenildi.

Günün Diğer Haberleri