Ankara'dan acı haber: CHP'li eski danışmanın cansız bedeni gölde bulundu

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın bir dönem danışmanlığını üstlenen Serdar Özkanatoğlu, Mamak'taki Mavi Göl'de ölü olarak bulundu. İki gündür kayıp olarak aranan Özkanatoğlu'nun cansız bedeni, jandarma ekiplerinin incelemesiyle teşhis edildi.

Gündem - 30-01-2026 08:13

Ankara’nın Mamak ilçesinde yer alan Mavi Göl'de su üzerinde bir ceset gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, yaptıklarını inceleme sonucunda cesedin Serdar Özkanatoğlu'na ait olduğunu saptadı.

İki gündür kayıp olarak aranıyordu

İddialara göre, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın eski danışmanı olan Serdar Özkanatoğlu, iki gün önce eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından evinden ayrıldı.

Kendisinden bir daha haber alamayan ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Veda mesajı detayı ortaya çıktı

Kesin ölüm nedeninin tespiti amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Özkanatoğlu'nun, evden ayrıldıktan sonra eşine "Hakkınızı helal edin" şeklinde bir mesaj gönderdiği bilgisine ulaşıldı.

Olayla ilgili başlatılan adli soruşturma devam ediyor.

 

Günün Diğer Haberleri